top of page

RUIMEN

Wij ruimen septische putten en vetputten, steeds met erkend ruimingsattest van Ovam. Ook voor het ruimen van regenwaterputten, vijvers en zwembaden kan je bij ons terecht. 

Riooldokter_Ruimdienst_reinigen riolen_Ontstoppingsdienst_west-vlaanderen_14.JPG
septische put

De meeste woningen hebben wel een septische put of beerput. In deze put zit een ton waarnaar het afvalwater van je huis loopt. Septische putten zuiveren al het afvalwater dat er op aangesloten is, zoals bv. huishoudelijk afvalwater van bad, douche, afwasmachine, enz. Om er voor te zorgen dat een septische put niet verstopt geraakt, is het noodzakelijk om deze regelmatig te laten ledigen. 

Regenwaterput

Een regenwaterput dient idealiter 3-jaarlijks geruimd en gereinigd worden. Op die manier vermijd je dat het regenwater gaat stinken of bruin worden. Wij zijn specialist in het ledigen, reinigen en ontsmetten van regenwaterputten onder hoge druk.

Riooldokter_Ruimdienst_reinigen riolen_Ontstoppingsdienst_west-vlaanderen_4.JPG
VETput

Het ruimen én reinigen van vetputten en vetafscheiders wordt door De Riooldokter gedaan onder hoge druk. Na het ledigen wordt het vet afgevoerd naar een erkende verwerkingsfirma waarna je een attest toegestuurd krijgt.

bottom of page